Szolgáltatások

Autóklíma javítás, felújítás, beszerelés

Szolgáltatások

Kezdőlap Autóklíma

Klímaszervíz, Klímatöltés

Klíma töltés, javítás a legmodernebb automata gépekkel.
Általában a klíma csak 50%-ban a gáz hiánya miatt nem működik megfelelően.
A többi esetben elektromos javítást igényel.
Szervizünk nemcsak a töltést, hanem az elektromos javítást is elvégzi.

A klíma javítását A Tronic S Futura típusú, jelenleg az egyik legkorszerűbb klímatöltő berendezéssel végezzük.

A Tronic S Futura egy kiváló ár-érték arányú klímatöltő berendezés. Az ISC több mint 25 éves gyártási tapasztalatának (Bosch gyári beszállító), illetve a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően a legmagasabb minőség garantált.

A készülék képes mind, teljesen automatikus mind, manuális üzemmódban elvégezni a hűtőközeg lefejtését, regenerálását, tisztítását, a hűtőrendszer vákuumozását, valamint hűtőközeggel való feltöltését. Az olaj visszatöltés, illetve az UV kontraszt anyag befecskendezése egyszerűen a gép elején elhelyezet csappal történik. A gép elején elhelyezett három tartály (használt olaj, friss olaj, UV kontraszt anyag) egyszerűen levehető az újra töltés megkönnyítése érdekében.

Az összes parancs, a folyamat paraméterei, továbbá az üzenetek megjelenítésére egy alfanumerikus LCD kijelzőn történik. Emellett egy távolról is jól látható LED sor is tájékoztat a folyamat pillanatnyi állapotról. Így a kijelző segítségével könnyen nyomon követhető a karbantartási folyamata.

Minden a berendezés által végzett tevékenység mikroprocesszoros irányítással történik. A szabadalmilag védett technológia, melyet a tervezésnél és a gyártásnál felhasználtak, különlegesen egyszerű használatú és megbízható berendezéssé teszi a Tronic S Futura-t.E-mail cím

goszter60@gmail.com

Nyitvatartás

H - P: 08:00 - 17:00
szombat-vasárnap zárva

Cím

1212 Budapest Domb u. 7

Telefon

06-30-973-37-84

Szervízünk Csepel központjához közel a Domb. u. 7 szám alatt található.

  • 1212 Budapest Domb u. 7 goszter60@gmail.com
  • 06-30-973-37-84